• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Teknik uygunluk raporu hk.

dilek doğan

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
y.ç
Arkadaşlar merhabalar, ambalaj atigi geri kazanim icin teknik uygunluk raporu yazmam gerekiyor ama galiba bu rapor firmati kaldirilmis onun için hangi rapor formatina gore yazmaliyim yardimci olabilirmisiniz?

Arkadasım bana kalkti dedi. Bende dedim bu nasil oluo o zaman niye bakanligin sitesinde var. Hayir kalkti sen tehlikesiz atik geri kazanima gore hazirlayacaksin diyor

Bu baslik altinda tehlikeli/tehlikesiz/ onislem/ geri kazanim kismindan yapacaksin diyorlar dogru mudur?

Simdi ambalaj atigi geri kazanim icin tehlikeli/tehlikesiz/ onislem/ geri kazanima gore teknik uygunluk hazirliycam. Ambalaj atigi toplama ayirma teknik uygunluk icin de toplama ayirma olarak mi yapicam. Biraz karıstı

Olgaç SürmelihindiOlgaç bey merhaba, Kendi çevre izin lisans belgemde lisans konumuz ambalaj atığı toplama ve ayırma tip 2 yazıyor. Lisans yenilemek için hazırlanacak teknik uygunluk raporuna atmış olduğunuz linkten giriş yaptım. Ambalaj atığı toplama ve ayırma teknik uygunluk rapor formatına göre hazırlamam gerekiyor anladığım kadarıyla. Formatı indirince ambalaj atığı ''geri kazanım'' tesisi olarak format iniyor . Bakanlığın teknik uygunluk rapor formatları kısmında toplama ayırma tesisi '
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
' diye de bir format yer almakta. Acaba onu mu seçmek lazım.

bunların ikiside geri kazanım olarak iniyor çünkü.

Tuğbaçev.Üstad Merhaba,

O formatlarda başlık konusunda sıkıntı var. Ambalaj ifadesi kullanılmayacak ve tehlikesiz atık başlığı altında işlemler gerçekleştirilecek. Yapacağınız faaliyete göre "ön işlem" olarak değerlendirilirse "Tehlikesiz Atık Ön İşlem" başlıklı teknik uygunluk raporunu hazırlayabilirsiniz. Ayrıca bağlı bulunduğunuz il çevre müdürlüğünden de görüş alabilirsiniz.​

Ambalaj atigi geri kazanim teknik uygunluk rapor formati kalkmadi yani. Ee bunu diyenler yanlis mi biliyor. Bana tehlikesiz atik geri kazanima gore yapicaksin. Ambalaj atigi toplama ayirmayida toplama ayirma olarak hazirlayacksn dediler. Off😥