• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi almak için gerekli olan iş akım şeması ve proses özeti örneği

GözdeErişkin

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Ma-gün
Merhaba arkadaşlar,

Tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi başvurusunda il müdürlüğüne sunulması gereken gerekli olan iş akım şeması ve proses örneği elinizde varsa yardımcı olabilir misiniz? Acil

Merhaba Arkadaşlar,
Tesisimiz Tehlikesiz Atık Toplama Ve Ayırma ile Ambalaj Atıkları Toplama Ve Ayırma faaliyeti ile uğraşmakta.
Tehlikesiz atık toplama ve ayırma belgemizin haziran 2016'da süresi bitiyor.Nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili il müdürlüğü ile görüştüm belge yenileme yapmam için ya 2. Çevre Mühendisi üzerinden yada Danışmanlık Firmasıyla anlaşarak online üzerinden başvuru yapmam gerektiğini söylediler. Bunuda İzin Lisans Yönetmeliği Madde 7'de belirtilen"" (2) Bu Yönetmeliğin Ek-1 ve Ek-2 listelerinde yer alan işletmeler için geçici faaliyet belgesi, çevre izni veya çevre izin ve lisansı başvurusu elektronik veya mobil imza ile elektronik ortamda yetkili merciye yapılır."" ibaresine dayandırıldı. Fakat İzin Lisans Yönetmeliğinin eklerinde Tehlikesiz Atık Toplama ve Ayırma ile ilgili bi ibare göremedim Bazı tehlikesiz atıklan geri kazanım tebliğinde MADDE 7 ""
d) Tehlikesiz atık toplama-ayırma işini yapanlara 12 nci maddede belirtilen şartları taşıdığına dair belge düzenlemekle,
yükümlüdür."" ibaresi yer almakta
benim nasıl bir yol izlemem gerekmekte?

@B.yalçın merhaba tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi için online başvuru yapmak gerekmiyor. İl çevreye dilekçe ile başvurup istenilen evrakları dilekçe ekiyle verdikten sonra 1 hafta içinde uygun görülürse belgeniz verilir.