• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikesiz Atık Geri Kazanım Tesisi, Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma (Tat) Alması Gerekiyor Mu?

karabahar

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
İnovatif Çevre
Merhabalar,
Danışmanlık hizmeti vermekte olduğum tesisin Tehlikesiz Atık Geri Kazanım konulu Lisans belgesi ve tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi mevcuttur. Tesis lisansıyla geri kazanım için aldığı atığı sadece tehlikesiz atık toplama ayırma tesisinden mi alabiliyor yoksa fabrikalardan da almaya yetkisi oluyor mu?
Fabrikalardan alabilmek için TAT belgesi olması gerekiyor diye düşünüyorum ama emin olamıyorum :)
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
NOT: Ahşap Geri Kazanımı yapmaktadır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
karabaharÜstad merhaba,

Tehlikesiz atık geri kazanım lisansını sahip firma atık üreticisinden atık alabilir. İlla tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Önceden ambalaj atıkları için ise geri kazanım lisansını sahip firma, ambalaj atığı toplama ayırma lisansı bulunan firmadan atık alabiliyordu. Ancak "Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği" nde bu zorunluluk kaldırıldı ve ambalaj atığı geri kazanım lisansına sahip firma atık üreticisinden atık alabilir. 😊