• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli ve tehlikesiz atıkları alan firmalar

Gamze Y.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
..
Atık kodları 150110 - 150202 - 110109 - 160305 - 130110 - 200121 - 100304 - 180103 - 200135 - 100308 - 180101 - 100308 .. olan ve bu atıkları alan lisanslı firmalarda çalışan arkadaşlardan fiyat teklifi almak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.. Atık kodu 130110 (hidrolik yağ) kabul eden tesis benim için önemli ve tabi İstanbul'a yakın olması lazım, diğer türlü nakliye fiyatı da yükseliyor.

@Gamze Y.

Atık ara depolama tesislerinden bertaraf teklifimi almanızı öneririm çünkü bu kadar kapsamlı kod onlarda mevcut ve tek nakliye ödersiniz.
Ayrıca atık yağ için para ödemez üste alırsınız.
180103 tıbbi atık belediye kime veriyorsa sizde ona verirsiniz ücretleri ilden ile değişiyor ancak bağlı olduğunuz il de sabittir.
İl söyleseydiniz en yakın ara depo. tesisi ve yağcı hk. bilgi verebilirdim size

arkadaşlar merhaba malumunuz bi iki gündür yazmıyorum hemen bişi sormam lazım :utan:
nereye yazacağımı da bilemedim biraz gezindim de buraya yazim dedim 2017 konusu hortluyor ama napiyim.

şimdi konu şu ki benim bildiğim kadarıyla bakanlığın 2 tane lisanslı firma arama sitesi var aşağı linklerini bırakıyorum,
sorun şu ki bu iki site birbirini tutmuyor. birinde çıkan firmalar diğerinde çıkmıyor veya birinde ki kodlar diğerinden farklı oluyor.
bu neyden kaynaklı ?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

hangisi işinizi görüyorsa onu kullanın, yani beyan yapacaksanız motatı, atık verecekseniz belge aramayı.

Ama atık vereceksenizde karşı firmadan lisans veya gfb belgesini istemeyi unutmayın :)