• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli atık verdiğim firma kapandı ne yapmalıyım?

Cem Doğuş KARAOĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
KALYON PV GÜNEŞ TEKNOLOJİLERİ ÜRETİM A.Ş.
Merhaba
Çevre görevliliğini yaptıgım firmanın tehlikeli atıklarını yıl içerisinde lisanslı bir firmaya verdik ve karşılıgında uatf formunu doldurduk.Ancak şuan lisanslı firmanın başka bir firmaya devredildiğini öğrendim ve atık beyanında nasıl bulunacağımı bilmiyorum.Bakanlığı aradım ordanda net bir bilgi alamadım.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim .
İyi Çalışmalar......

@cemoka
Siz yıl içerisinde göndermiş olduğunuz beyanları yapacaksınız. Firma devredildiyse onunla ilgili işlemler yapıldıktan sonra tekrar size haber ederler ve işlemlere kaldığınız yerden devam eder atıklarınızı verirsiniz. Beyanıda devredilmeden önceki isimle giriniz.

İl çevre ve Bakanlıkla da konu hakkında görüştüm net bir bilgi yok.En sonunda bakanlığa görüş sormak zorunda kalacaağım gibime geliyor.

@surmene1967
Evet bakanlıkla görüştüm devrettiği firmayı seçerek beyanda bulunuyormusuz .İlginize teşekkür ederim.. İyi Çalışmalar...