• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli atik geri kazanim için hazirlanan teknik uygunluk raporu hk.

hikmettabakoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Magün Çevre Danışmanlık Firması
Merhaba arkadaşlar,

Elinizde tehlikeli atık geri kazanım tesisi için hazırlanmış teknik uygunluk raporu örneği / örnekleri varsa gönderebilir misiniz ?

@Gamze Y teşekkür ederimde gamze hanım, benim istediğim teknik uygunluk raporu formatı değil, hazırlanmış ve sisteme yüklenmiş olan bir tane teknik uygunluk raporu ( tehlikeli atık geri kazanım tesisleri için )

@Olgaç Sürmelihindi Merhaba Olgaç Bey elinizde tehlikeli atık geri kazanım tesisi için hazırlanmış teknik uygunluk raporu var mı bende hazırlamış olduğum teknik uygunluk raporuyla karşılaştırmak istiyorum.
[email protected] adresine gönderirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,

Tehlikeli atık geri kazanım teknik uygunluk raporu formatında 5. maddede kurumsal akademik rapordan bahsediliyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

@Yeliz Sarıkaya

Üniversitelerin ilgili bölümleri tarafından hazırlanan, geri kazanım için tesisin yeterli olduğunu anlatan rapordur. Onaylı rapor ve bölüm başkanlığından alınmış üst yazıyı bakanlık kabul etmektedir.

Tehlikeli Atık Geri Kazanım Teknik Uygunluk Raporu'nda formatta 7. maddede belirtilen rapor nasıl hazırlanıyor? Nasıl bir formatı var? Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?

Melih Hocam forumda daha önce böyle bir bilgi paylaşılmıştı.
İleteyim bi bakın belki işinizi görür.

Ekli dosyalar

• tli atık geri kazanım tur (1).doc
    3.5 MB · Görüntüleme: 96
@Fatih Koçak

Çok teşekkür ederim Fatih Bey, raporu inceledim, 7. maddede rapordan çok mali veriler ve taahhütler ile sorun çözülmüş. Sanırım ben biraz abartılı bir şey bekliyordum :)

O madde kapsamında bakanlıkla görüşmüştük, cüruf geri kazanımı yapan firmamızın onaylı endüstriyel atık yönetim planı, eayp tamamı, mali sorumluluk sigorta poliçesi ve atık mevzuatı kapsamında ki yükümlülükleri yerine getirebileceğimiz kriterde olduğu, mevcut yeterli sayıda kap/konteyner olduğu, atık alanının kısaca özelliklerini içeren işveren imzası altında bir taahhütname yüklemiştik. Kabul edilmişti.