• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli Atık Depolama Sahası

Halil A.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
KALTUN MADEN
Merhaba arkadaşlar,
Tesisimizin aylık atık miktari 1000kg'dan az olduğu için Tehlikeli atık gecici depolama izninden muaf sayılmıştır şimdi benim sormak istediğim bir kaç şey var,
Atık Yönetim Planına başvurcam ama önceden beyan edildiği gibi; Üstü kapalı, arka ve yer duvarlarının bir kısmının kapatıldığı ön tarafın açık olduğu ,ızgara sisteminin olmadığı tespit edilmiştir diyor. Anlamadığım nokta tam burda buna rağmen nasıl onaylanmış bunları yaptırmamız gerekmiyor mu?
Muaf olunca geçici olduğu için sorun yaratmıyorlar mı tam anlayan biri yardımcı olursa tesise yapması gereken şeyleri beyan edilcem.
Çok sağolun

Ekli dosyalar

• 21.png
    21.png
    1 MB · Görüntüleme: 26
  • 22.png
    22.png
    757.2 KB · Görüntüleme: 26
Size Gelen Yazıda Belirtilen Eksikliklerin Giderilmesi Gerekmektedir Sonrasında İl Müdürlüğüne Tekrardan Dilekçe İle Giderilen Eksikleri Kanıtlayan Fotoğraf, Bilgi-Belgeleri Beyan Etmelisiniz

Merhaba,
Aylık tehlikeli atık miktarınız 1000 kg altı olduğu için zaten Geçici Depolama İzninden muafsınız. Onay verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Fakat Atık Yönetim Planı başvurusu yapıp onay alabilmeniz için ilgili yazıda bahsi geçen tüm şartları sağlamanız gerekmektedir.