• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli Atık Beyanı Hatası

Samet Birinci

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
üniversite
Herkese merhaba

Danışmanlığını yaptığımız firmanın tehlikeli atık beyanını onaylamak için onay kodunu girdiğimizde fotoğraftaki gibi bir uyarı çıkıyor.
Bütün firmalarda sorunsuz şekilde bu işlemi yaparken burada bu hatayı alıyorum. Uyarı verdiği kodlarda atık çıkmadı firmadan neyi ekleyeceğimi de bilemedim. EÇBS deki ilgili numaraya ve mail adresine defalarca mail atmama ve aramama rağmen sorunun çözümüne dair kimseye ulaşamadım.

Bu sorunu yaşayan veya nasıl çözüleceğine dair bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
TAB hata.pngTAB hata.pngTAB hata.pngTAB hata.png

Merhaba,

Atık Beyan Sisteminde bu sene NACE kodu bazlı olacak şekilde, bazı atıkların bildirimi zorunlu kılındı. Prosesinizden bu atığın mantıken çıkması gerektiği için size bu uyarıyı veriyor. Çözüm yolu bu atıklardan birini stok olarak gösterip beyan yapmak ve Temmuz gelmeden atık çıktısı yapmak gibi görünüyor. Tabi gerçekten bu tür atıkların herhangi birinin oluşabileceği bir faaliyet yaptığınızı varsayıyorum.