Arkadaşlar merhaba,
Öncelikli olarak ülkemizde yaşanan bu zor günlerde bir yandan da normal rutinimize dönmeye çalışıyoruz. bir husus hakkında fikrinizi almak istiyorum.
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tat lar arası satış konusu için bakanlığa dilekçe yazmıştım, daha önce tat kodlarına ilgili il müdürlüklerinden izin verildiği bununla ilgili görüş yazısı olduğu ve artık 20 01 01 vs. satılıp satılamayacağı hususu.
'' Bana verile cevap şu şekildeydi artık bu al ver ticaretine dönmüş olayı bitirip tamamen geri kazanıma gitmesini amaçlıyoruz. Bu yazıdaki az yazılmasının sebebi de ayda yılda bir tesise malzeme gelir, ya da sizin ayrıştırdığınız malzemenin içinden çok az miktarda bir şey çıkar(fire- tehlikeli atıkta olduğu gibi mantık olarak kartuş vs. mantığında) geri kazanıma gidecek bir miktar değildir çok azdır o zaman tat a verin.
Ama şuan ben kimle konuşsam tat firmalarından zaten ortalık karışık, biz bu ticarete devam etmek zorundayız, 19 12 olarak ta almaya devam edeceğiz 20 01 01 olarak ta durum böyle olunca ben çevre müh. olarak çok arada kalıyorum firmamla. işi bilmeyen ben oluyormuşum gibi oluyor. Sisler neler yapıyorsunuz bu konuda yönlendirebilecek olan var mı rica etsem.