• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

TAT FİRMASINDA ÇEVRE GÖREVLİSİ

aysun4491

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
ŞİMŞEK GERİ DÖNÜŞÜM
Merhaba Arkadaşlar TAT Firmasında çevre müh/çevre görevlisi olarak kendimi sistemden nasıl atayacağım bilgisi olan var mı?
çevrimiçi çevre izinlerinde atamamı yapıcam sanırsam ama tam bir bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim. Ayrıca Firma çevre danışmanlık hizmeti aldığı için çevre görevlisi olarak çevre bilgi sisteminde görünen var şuan ne yapmalıyım kendimi de gösterirsem karışıklık olmaz mı? @Olgaç Sürmelihindi

@aysun4491
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Çevre bilgi sisteminde danışman kendisini atamıştır. Sizin kendinizi aramanıza gerek yok. Ambalaj atığı toplama ayırma tesislerinde çevre görevlisi belgesine sahip çevre mühendisi çalıştırma zorunluluğu var. Firmanın lisansı var mi?

teşekkür ederim evet gfb mizi aldık lisansımız var lakin ben burda çalıştığıma dair kendimi çevrim içi çevre izinlerinde işe başladığımı sistem üzerinden göstermem gerekmiyor mu çünkü ileride ne kadar çalıştığımın belli olması lazım

@aysun4491
Eski ambalaj atıkları kontrolü yönetmeliğinde istihdam edilen çevre mühendisi her 4 ayda bir firmada çalıştığına dair sgk hizmet döküm belgesini götürürdü. Aralık ayında çıkan yeni yönetmelikte böyle bir durum yok. İleride çalıştığınızı sgk hizmet dökümünden çıkartabilirsiniz. Çalıştığınız yer de bir yazı yazarak bunu destekleyebilir.

merhaba aysun hanım. izin.lisans tan kayıt yapılıyor atamamızı biz kendimiz gerçekleştiriyoruz. bunun için sizin ve firma yetkilisinin e imza sı gerekiyor. ama şuan için entegre sistemi devreye alındığından izin.lisans da kapalı görünüyor.

Merhaba Mustafa Bey izin lisansta nerden nasıl yapıcam ayrıntılı olarak anlatırsanız izin lisans açılır açılmaz yapayım hemen @m.karakus

Merhaba aysun hanım. kusura bakmyaın geç dönüyorum biraz ama izin lisans da firma bilgilerim diye bir bölüm o kısımdan yapacaksınız tam ezberimde yok bölümleri ama aynı görüntü ile açılırsa izin.lisans o zaman adım adım söylerim. ama kurcalayınca oluyor zaten. sadece açıldığı zaman işe giriş bildirgeniz (sgk bildirgesi) sizin ve iş yeri sahibi ve ya yetkilisinin e imza sı gerekiyor onları da yanınızda bulundurun.