• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Süt endüstrisi atıksu arıtımı

Ümmügülsüm Kaçmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Detay Arıtma
merhabalar arkadaşlar,süt endüstrisi için atıksu arıtma tesisi proje tasarımı yapmaktayım.süt endüstrisinde çeşitli işlemlerde kullanılan birim su hacmi miktarı için kaynağa ihtiyacım var. elinde mevcut kaynağı olan ya da yönlendirme ihtimali olanlar varsa acil yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

FÜSUN ŞENGÜL/ ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN PARAMETRESİ VE ÖZELLİKLERİ KİTABI, bugün satın aldım ve mevcut sanırım isterseniz mailinizi yazın fotoğraflarını yollayayım

@Ümmügülsüm Kaçmaz

Kullanılan birim su hacminden kastınız nedir?Her tesisin/işletmenin kendisine ait bir üretim proseslerinde kullanılan su hacmi farklılık göstermektedir.Tasarlamış olduğunuz üretim tesisindeki saatlik ne kadar üretim yapmayı düşünüyorsunuz buna bağlı oalrak tüketim mitkarınıda siz belirleyeceksiniz diye düşünüyorum

@Ümmügülsüm Kaçmaz Merhaba,
"Atık su Arıtımının Esasları - Evsel, Endüstriyel Atık su Arıtımı ve Arıtma Çamurlarının Kontrolü" referans alınarak atık su miktarı olarak 2-10 litre/litre süt aralığında kabul yapabilirsin. Referans kaynak bulamazsan yardımcı olabilirim :)