• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Su temini projesi

Zehra kygsz

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Öğrenci
Aksaray iline ait su temini projesi yapmam gerekiyor ama işleyiş hakkında yeterli bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Zehra Hanım, öncelikle Aksaray ilinin şu anlık, ileride ki 6 ay,12 ay, gibi sürelerde nufüs artışlarını, çıkartın ve 30 yıllık bir su planı kurun. ders notlarım yanımda yok şuan olduğunda sizlerle paylaşırım. başarılar

@Zehra kygsz hanım sizlere su temini ile ilgili proje yollamış mıydım bilmiyorum ama buraya Su temini projemi ve ders notlarını ekliyorum. Aslında proje çizim de var ama buraya ekleyemedim. umarım işinize yarar ya da umarım geç kalmamışımdır.

Ekli dosyalar

• Su Temini ve Atıksu UzaklaÅŸtırma Ders Notları Can AvÅŸar.pdf
    3.1 MB · Görüntüleme: 81
  • NURİ KARTAL SU TEMİNİ 1. PROJE ÖDEVİ CEVAPLARI.docx
    22 KB · Görüntüleme: 66
  • Su Temini ve Atıksu UzaklaÅŸtırma Ders Notları Can AvÅŸar.pdf
    3.1 MB · Görüntüleme: 73