• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Su risk analizi hkk

cihansarica

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
özel sektör
Merhabalar,

Sürdürülebilir Turizm Sertifikasında evraklarında su risk analiz raporu istenmektedir. Elinde hazırda olan ya da yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar, Sürdürülebilir Turizm Sertifikası kapsamında Su Risk Analizine ben de ihtiyaç duymaktayım. Bunla ilgili çalışma yapan var mı acaba? @cihansarica siz hazırladınız mı, yardımcı olabilir misiniz?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sinemcamerhabalar, benden su risk analizi isteyen denetçiyi arayarak tam olarak ne istediğini sordum, 5 6 maddelik bir analiz hazırladım kabul etti kendisi. Örnek olsun diye ekte gönderiyorum işinize yarar mı bilmiyorum ama. Bana söylediği;
Hangi alan/bölümde yüksek riskli sular çıkmaktadır? Yüksek risk çıkan alanlarda neler yapıyorsunuz?
Çamaşırhane, Bahçe sulaması gibi alanlarda nasıl su tasarrufu sağlıyorsunuz?
Atık suları ne yapıyorsunuz?
Gri su var mıdır?
Arıtma sisteminiz var mı?

Ekli dosyalar

• SU RİSK ANALİZİ.xls
    114.5 KB · Görüntüleme: 172