• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Strafor

• Konuyu başlatan Anonim (e034)
  • Başlangıç tarihi
Her şeyi anlıyorum, tamam berbat bir imla ve yazım hatası var, evet üslup da gayet kötü, ama "acillll" nedir arkadaş? Bana bunun cevabını ver!

Arkadaşlar söylediklerinize katılıyorum ancak diplomayı nereden aldın gibisinden yaklaşımı doğru bulmuyorum.Bu mevzulara girecek olursak bazı arkadaşlar da araştırmadan ,yönetmelik okumadan direk buraya yazıyor.Bana bu yaklaşım da saçma geliyor.

"Diplomayı nereden aldın?" sorusunu yanlış bulmuyorum. Bence burada sorgulanan akademik başarı değil. Lisans dönemine verilen ciddiyet. Üslup, kişiye gelecek cevabın niteliğini de etkiler. İletişim kalitesi de mesleğe olan bakışı etkiler. Herhangi bir yazışmada, bu kadar ciddiyet ve nezaketten uzak olunca dolaylı olarak mesleğimize gösterilen saygı da azalıyor. "Mühendis var, konuşmayı-yazmayı bilmiyor" dedirtmemek için konuşurken, yazarken dikkatli olmak gerekiyor. Bence meslektaşımız strafor alan firmalar bilgisini buradan alamasa da, buradaki eleştirilerden bir kazanım elde etmiştir.