• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Staj defteri için yardım

• Konuyu başlatan Anonim (0cbd)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (0cbd)

Ben henüz öğrenciyim 2 yıllık çevre koruma ve kontrol okuyorum. Hedeflerim arasında 4 yıllığa tamamlamak var. Mezun olabilmem için 30 iş günü yaz stajımı yapmış olmam gerekiyor. 2021 yaz tatilinde bu staja başladım ve 2 hafta boyunca devam ettim ancak 3 hafta boyunca beni fotokopi makinesinin yanına oturtup hiçbir şey yaptırmadılar. Yaz stajı olduğu için de para söz konusu değildi. Bir hafta da bayram tatili vardı. Bende sağlık sorunlarım ve ailevi sorunlar sebebiyle memleketime dönmek zorunda kaldım. Yani stajımı yarıda bıraktım. Bu sene son senem dgs ye girebilmek ve yeni bir okula baslayabilmek için bu 30 günlük staj defterini tamamlamam gerekiyor. Yardım edebilir misiniz? Tam olarak staj defteri hakkında bilgi veremeseniz bile 30 gün içerisinde neler yapılır şeklinde ufak bir yazı yazabilirseniz ben araştırarak onu açar internetten örnek belgeler bulup koyabilirim. Lütfen yardım edin ? Keyfi olarak bırakmadım maddi sıkıntılar nedeniyle bıraktım ve yine aynı sıkıntılar nedeniyle okulumu uzatamam.

Sorunuza cevap alabilmeniz için stajınızı nerede yaptığınız en önemli bilgidir. Buna cevap verebilirseniz yardımcı olabiliriz.

Önceki cevapları görüntüle…
Anonim (0cbd)Merhaba sizin staj yaptığınız danışmanlık hangi tarz firmalar ile ilgileniyor?
örneğin toplama ayırma içinse bir gün o tesisi anlatırsınız(burada konuya göre özet işleyişte bizler yardımcı olabiliriz)
arıtması olan tesise ona göre anlatırız.
Danışmanlık genel hizmetleri içerir konusu geniştir.

danışmanlık yaptığınız yerde örnek olabilir belki ya da firmaları soylersenız konu içerikleri konusunda destek olabiliriz.

ilk gün danışmanlık şirketini anlatın adresi kaç kişi çalıştığı kaç firmaya hizmet verdiği gibi genel bilgiler edindim dersiniz.

ikinci gün: çevre izin ve lisanslı olan firmaların lisans süreçlerini inceledim. buna bağlı olan çevre izin yönetmeliği(ben kısaltarak yazdım) inceledim . kapasite raporunu ,iş akım şeması proses özetlerini inceledim dersiniz.

3. gün. firmaların entegre çevre bilgi sisteminde olan kütle denge raporlarını inceledim. giriş ve çıkış hesaplarını gördüm. fatura nedir, irsaliye nedir hangi belgeyi nasıl işlemem gerektiğini öğrendim dersiniz.

4.gün: ----- firmasına ziyaret ettik. Tesise ait çevre dosyasını inceledik. Firmaya göre burada detay verilmesi gerekli. Saha da eksiklikleri tespit edip işverene durumu yazılı bildirdik. Dersiniz.

gibi gibi......