• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sokağa Çıkma Yasağı Çalışma İzni Hakkında

Gökhan Kutlu

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
AGT Atık Geri Toplama San. Tic. Ltd. Şti.
Merhaba arkadaşlar ,

Geri Dönüşüm veya Toplama - Ayırma tesislerinin bu 4 günlük süre boyunca çalışma yapabilmesi mümkün mü ? Çünkü istisna içinde olan firmalarda kağıt-karton üretimi yapan firmalar yazıyor fakat sizin de bildiğiniz gibi lisanslı firmaların çoğu tedarikçi üretim yapanlara mal veriyor.

Ayrıca hizmet verdiğimiz firmalarda taşeron olarak çalışan personellerimiz de bulunmakta.

iyi çalışmalar.

Sokağa çıkma yasağı olunca personellerinizin neden sokağa çıktığını kanıtlaması gerekiyor. bunun için de firma olarak çalıştığınız için kaymakamlıklardan izin alınması gerekiyor.

L maddesi;

Temizlik ve gıda sektörüne ambalaj sağlayan firmalar maddesinden yürüyebilirsiniz.

Ama GDT olmak lazım
[automerge]1587468087[/automerge]
Yorumda GDT yazmıyordu TAT yazmıştınız değiştirdiniz sanırım serkan bey. Bu yönde bilgimi geldi paylaşır mısınız ?

Öyle demeyin sektöre yöne verenler var...

Bizde belediye ile çalışan Tat'ız . Kaymakamlığa gidildi ama elimiz boş dönüldü. Genelge maddelerinde yer almadığımız için bir yazı verilmedi. Üretim yapmıyomuşuz. Mecbur çalışılmıyor şuan. Siz nasıl çözdünüz durumu.

genelgede kesinlikle üretim yapan firmalara tedarik eden firmalar diye belirtmesi gerekiyor ucu açık bırakılmış. Veya izin yoksa da üretim yapan yerler kendi stoklarından üretim yapmaları gerekmektedir diye ibare olması lazım. Ayrıca taşeron firmalardan da hiç bahsedilmemiş.Durum böyle olunca haliyle insanlar izin için acaba alır mıyım diye başvuru yapıyorlar.

Kağıt üretim makinaların durması ve tekrar işleme alınması yüksek maliyetli oluyor. Bu nedenle kağıt fabrikaları üretimini durdurmaz kolay kolay. kağıt üretim makinalarının çalışma prensibinden kaynaklı bir durum. diğer GDT lerde durum nasıl bilmiyorum.

@Pnr biz de belediye ile çalışıyoruz, belediyeye durumu anlatan bir dilekçe verdik onlar kaymakamlığa ilgili dilekçe ile birlikte yazı yazıp izin aldılar