• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sizce bu eğitime katılmalı mıyım?

htceyll

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
DÜBİT
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

3. sınıf öğrencisiyim çok sık reklamlarına rastlıyorum bu eğitimlerin fakat linkini attığım eğitim programı daha samimi ve gerçekçi geldi düşünceniz nedir?
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

@htceyll

Mezun olduktan firmalarda Kalite Departmanında düşünüyorsanız olabilir. Ancak bu eğitimler 1 günlük ise, size birşey katar mı o soru işareti? Konu ile ilgili göz kulak aşinalığı yapar en azından. Ama şöyle bir şey de var, ilk etapta özgeçmişiniz dolması açısından da alabilirsiniz. :)

tek eğitim 75 tl ise sadece birine gir 14001 'e katıl hem sıkıcı olmaz hem aşırı yükleme yapıp pişman olmazsın. diğerlerin daha sonra zaman buldukça girersin.
Kimse bu eğitimleri almışın diye işe almaz seni onuda bil sadece tarık beyin dediği gibi kulak aşinalığı olur.Kariyerine yön vermede sana rehber olur.

Ben istanbuldakine katılıcam belge için ama herkeste var zaten bu eğitimler.Uygulamayı bilmedikten sonra bir halta yaramıyor..