• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıfır atık uygulama projesi

rahimegül

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
merhaba iyi çalışmalar herkese çalştığım firmada sıfır atık üzerine hiçbir çalışma yok en baştan uygulamaya geçirmeyi düşünüyorum . nereden başlamalıyım yardımcı olabilir misiniz. Firma tekstil ve ayakkabı üretimi yapıyor fason olarak. atık kağıt pet bardak kumaş artıkları bitkisel atık yağ çıkıyor . İlk adım olarak nereden başlamalıyım

rahimegülmerhaba, tesiste çıkan idari bina veya saha da oluşan atık cinslerini belirlemeniz gerek. Bu atıklara uygun (kağıt-plastik-evsel vb) materyaller alınması gerekmektedir. daha sonra personellere eğitim vermeniz gerek. atıkları nasıl ne şekilde atılması, nereye atılması gerek diye. sıfır atıktan sorumlu bir kişi olması gerek. eçbs sisteminde işlemleri yaparsanız orada sıfır atık belgenizi de almış olursunuz. bu şekilde en basit başlanabılır.