• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıfır atık kapsamında girilen atıkların beyanı

• Konuyu başlatan Anonim (3d00)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (3d00)

Sıfır Atık Sistemine girilen atıkların da TABS beyanının yapılması gerekiyor ya ama geri dönüşüm firması bize atık aldığına dair makbuz veriyor
Bir sıkıntı olur mu yoksa faturamı olması gerekiyor açıkçası tecrübesizim bilgilendirirseniz çok sevinirim

Evet belediyenin anlaşmalı olduğu lisanslı geri dönüşüm firması. Çok teşekkür ederim bir an yanlış mı yaptım diye düşündüm. Kısaca anladığım, atıkların verlisanlı olduğu sürece makbuz olmasında sorun yok

@Olgaç Sürmelihindi sıfır atığı teslim ettikten sonra makbuz kesiyorlar sıfır atığa giriyoruz onu ama tabs'a hiç girmedim.
Bu da hiç problem olmadı ama girme zorunluluğumuz var ise bende bildirim yapmaya başlıyım.