• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıfır atık eğitimi herkese mi olmalı?

• Konuyu başlatan Anonim (f39d)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (f39d)

Merhaba,

Bir fabrikada çalışıyorum. Sıfır atık eğitimi vermem gerekiyor. Ancak sıfır atık kutuları sadece ofis kısımlarında bulunuyor, üretimde yok. Bu nedenle sıfır atık eğitimi sadece ofis çalışanlarına mı verilmeli yoksa sıfır atık kutuları olmayan üretimdeki işçiler dahil tüm fabrika çalışanlarına mı?

Son düzenleme:
Anonim (f39d)anonimsiz soru soran kalmadi yeminle forumda. hocam %60 olayi cevre yönetim hizmeti kapsamında geçerli, sıfır atık için gecerli degil. siz verebildiğiniz en yüksek sayıyı zorlayın sorun olmayacaktır. sorun olursa daha sonra yeni eğitim verip sisteme yükleyeceğinizi soylersiniz. ama üretimde atık ayrıştırma yapılmaması sorun olabilir. ayrıştırma yapmamanızın gerekçesi olarak hiç atık çıkmıyor olması lazım .

@Tolgay Doğan teşekkürler tolgay bey. Üretim içerisinde atık ayrıştırmamız var sadece sıfır atık kutumuz yok çünkü zaten üretim içerisine yiyecek içecek sokulmuyor. Sadece üretim atıkları ayrıştırılıyor. Tamam dediğiniz gibi yapacağım çok sağolun

@Oyaa Üretimde atık ayrıştırmamız var. Teşekkür ediyorum cevabınız için sisteme yüklenmesi gerektiğini bilmiyordum bakınca gördüm sağolun hatırlattığınız için