• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Sıfır Atık Başvurusu Hk.

Aysun Sancak

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Martı Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kurumu
Arkadaşlar merhaba. İzmir'de danışmanlığını yaptığımız bir akaryakıt istasyonunun sıfır atık belgelendirme sürecini yaklaşık bir aydır takip ediyorum fakat ne zaman baksam başvuru yapıldı olarak görünüyor. Bu adımdan sonra yapmamız gereken bir şey var mıdır acaba ? Bu zamana kadar belgenin çıkmış olması lazımdı diye düşünüyorum.. 😕

:)tamamdır hatırlatalım bakalım kendimizi teşekkürler..

Bence gerek yok belgeyi almak bir şey ifade etmiyor önemli olan 1 ocaktan önce başvuru yapmaktı. Ve tabi Sıfır Atık Projesini uygulamak :)

Önceki cevapları görüntüle…
H..DemirelMerhaba, kurmak ya da kurduğunu belgelemek ayrı, onay yazısını almak ayrı bir şey. Önce sistem kurulur, ondan sonra belgelendirme başvurusu yapılır. Başvurunun yapılması sistemin kurulduğunu belgeler. zaten eksik kısımlar doldurulmazsa, başvuru da yapılamıyor sistem izin vermiyor. Denetime gelinmemesi başvuranın sorumluluğunda olmadığından bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

H..DemirelBu dediğinizin gerçekleşmesi için Erkan beyin de söylediği gibi başvuru yapanın bir eksikliği olması gerekir ki cezai işlem uygulansın şuan çalıştığım iş yerinde aynı durumla karşı karşıyayız başvuru yapıldı ancak onay alınmadı önce iade edilmişti KAMU KURUM VE KURULUŞU OLARAK BAŞVURU YAPIN DİYE böyle bir yanlış anlaşılmayı arayıp duzelttirdim ancak henüz onay gelmedi burada cezai işlem uygulanabilecek bir durum haiz değildir. Özetle başvurunu yap uygula