Merhaba ( :
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu proje benim Lisans tezimdir. Teze konu olmasının sebebi ise çevremdeki Danışmanlık hizmeti veren arkadaşlarımın süreç yönetimi konusunda problem yaşamalarıydı. Tamamen ihtiyaçtan hasıl olan sistem çeşitli kişi ve kurumların destekleri ile bu günlere kadar gelmiştir.
Gördüğüm kadarı ile güven ve güvenlik ile ilgili endişeleriniz var. Bu konuda endişeli olmakta kesinlikle haklısınız. Günümüzde güvenlik ve gizlilik birinci seviyede önem arz ediyor. Global ölçekteki firmaların (apple, microsoft, google vb) ve Devletlerin güvenlikleri sorgulanırken sizlere "bu işte en iyi biziz", "kesinlikle verileriniz güvenli, çalınamaz" tarzında söylemlerle iddia sahibi olmak komik olur. Fakat güvenlikle ilgili durumun bu şekilde olduğunun farkındayız ve sistemimizi korumak için önlemler, öneriler ve danışmanlıklar alıyoruz. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki kullanıcılarımıza / müşterilerimize ne gibi çözüm önerileri sunduğumuzu böyle bir ortamda açıklamak yine güvenlik risklerinden ötürü uygun olmaz.
Ücretsiz Paket sunmamızın sebebi, önce ücret aldığımızda daha fazla zaman kaybediyoruz. Bunun yerine gerçekten işine yarayan kişi ve kurumların kullanmasını hedefliyoruz. Bilgilerinizi başkalarına satmak / pazarlamak gibi bir planımız hiçbir zaman olmadı; sizler de bilirsiniz ki bu bindiğimiz dalı kesmek olur.
Şahsımla ilgili iş geçmişini incelemek için
adresine bakabilirsiniz.
Soru ve sorularınız için e-posta ya da telefon ile ulaşabilirsiniz. (
)
Genelikle yüzyüze görüşmenin bu konudaki endişelerin azalacağı kanaatinde olduğum için mutlaka ofisimize de bekleriz. Hem tanışırız hem de önerilerinizi ve isteklerinizi dinleriz.
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Neşat Bey,
sadece Sicill markasını, felsefesini, logosunu, misyon ve vizyonunu tasarlamak için 8 ay harcadım. ÇYS ilk projemiz ve devamında yurtiçi ve yurtdışında faaliyet göstermek için 5 Ar-Ge projemiz daha planlandı. Uzun vadede bunları hayata geçirmeyi hedefliyorum. Logomuzu beğenmenize sevindim.