• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Saf oksijen kullanımı

MERVE GERÇEKCİOĞLU

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Belediye
Merhabalar, evsel atıksu arıtma tesislerinde saf oksijen kullanımı ile alakalı bilgi sahibi olan bu teknolojiyi arıtma tesislerinde kullanan arkadaşlar var mı?

Hiç deneyimleme fırsatım olmadı. Ama bir firmanın tarafıma gönderdiği detaylı tanıtım broşürünü size gönderiyorum. Faydalı olacağını düşünüyorum

Ekli dosyalar

• WWT_CustomerPresentation_ALT_TR (1).pdf
    10 MB · Görüntüleme: 15
  • su_aritma_leaflet_2 (2).pdf
    4.3 MB · Görüntüleme: 12
Merhaba Merve Hanım,
@Kubilay Duman beyin iletmiş olduğunu broşürleri inceledim ve 10 ekimde firmanın bir tanıtım semineri vardı ona da katıldım. Kendileri dünyanın birçok ülkesinde uyguladıkları projeleri ve saf oksijen, ozon ve karbondioksit ile arıtma tesisinde nasıl bir etki yaptıklarını detaylıca anlattılar. Maliyet açısından saf oksijenin daha uygun olduğunu hesaplamalarla gösterdiler. Biraz düşününce oksijen kazanımında hava yerine saf oksijen kullanınca mantıklı olduğunu anlıyorsunuz zaten. Size ufak bir örnek ile anlatmaya çalışayım;

Arıtmanızın 100 birim oksijene ihtiyacı var ve siz bu oksijeni hava ile sağladığınızda (havadaki okijen miktarı %21) 5 saatte karşılarken saf oksijen ile 1 saate yakın bir zaman da karşılamış olacaksınız gibi.