Merhabalar,
Ben takibi İMMİB den yapıyorum.
Elektrikli ve Elektronik Eşya (EEE) Üretici Kayıt Sistemi
22.05.2012 tarihli ve 28300 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Kontrolü Yönetmeliği 9. Maddesi (m) bendi gereğince EEE üreticileri piyasaya sürecekleri EEE’ler için Çevre Bilgi Sistemi - Elektrikli ve Elektronik Eşya (EEE) Üretici Kayıt Sistemi uygulamasını doldurmaları ve kod numarası almaları gerekmektedir.
Bu amaçla hazırlanan Elektrikli ve Elektronik Eşya (EEE) Üretici Kayıt Sistemi uygulaması kullanıma açılmış olup, EEE üreticisi firmaların
adresinden kullanıcı adı ve şifre aldıktan sonra Elektrikli ve Elektronik Eşya (EEE) Üretici Kayıt Sistemi uygulamasını kullanarak EEE KOD’larını almaları gerekmektedir.
Daha önceden alınmış olan Çevre Bilgi Sistemine ilişkin mevcut kullanıcı adı ve şifreler kullanılarak Ek uygulama talep edilebilir. Buna ilişkin bilgilendirme aynı adreste bulunan duyurular bölümünde verilmektedir.
Sisteme giriş ve üyelik konusunda sorun yaşayanlar
[email protected] adresine 'Kullanıcı Adı','Vergi No' ile sorunlarını özetleyen bir mail atarak yardım alabilirler.
Yardım Masası (312) 586 35 81 numaralı telefondan destek vermektedir
Birebir elektrikli ve elektronik eşya üretimi yapan firmalar için Rohs belgesi arandığı için, bu beyanı sisteme kayıt olup yapmanız gerekir.