• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

R12 kütle dengesi̇

Vedat Altaç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Haziran 2023
Şehir
Diyarbakır
Firma
Yok
Merhaba R12 kütle dengesinin nasıl yapılacağı ile ilgili elinde not vs olan varsa paylaşabilr mi. yardımcı olur musunuz teşekkürler şimdiden
 
Üst