• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Plastik geri dönüşümlerde Çevre Mühendisliği ataması olabilir mi?,

Ö.Kocaer

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Plastik Geri Dönüşüm
Danışmanlıktaki Çevre Mühendisinin yerine geri dönüşüm fabrikasında aktif olarak çevre mühendisi çalışması için danışmanlıkla yapılan sözleşmenin bitmesi mi gerekiyor acaba,?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Ö.KocaerSormak istediğiniz soru şu olabilir mi; Çevre Danışmanı ile anlaşması bulunan geri dönüşüm firmasının bünyesinde çalışan çevre mühendisi, danışman olmaksızın çevre işlemlerini yürütebilir mi? Eğer firma ek 2 kapsamında ise firmanın bünyesinde çalışan çevre mühendisi çevre işlemlerini tesisi sistem üzerinden tanımlayarak yapabilir.😊

Onun için önce ÇEVRE BİLGİ SİSTEMİNİ almam lazım şuan göremiyorum Çevre İzin İşlemlerine başlayacaklar ,yapmak istiyorum.Daha önce ambalaj atığı toplama ayırma tesisinde yapmıştım bu işlemleri fakat fark var mı acaba?
[automerge]1599638735[/automerge]

[automerge]1599638798[/automerge]
Biraz karmaşık yazdığım doğrudur.kafam karışık çünkü o_O