• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

palet bildirimi

S

Silinen üye 22292

merhaba ,
ambalaj atığı toplama ayırma lisansı olan bir firmayız ve tat belgemiz de bulunmaktadır. Ahşap fatura konusunda yanlış bildirim yapmak istemiyorum. Faturada bana ürün olarak '' palet kalın '' yazılmış ve tane olarak fatura kesilmiş. Ambalaj bilgi sistemine bu ürünün bildirimini yapmalı mıyım ? Ahşap ürün alırken geri kazanım belgesi olması gerekiyor mu ? Biz ürüne herhangi bir işlem yapmıyoruz. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim iyi günler

Üstadım merhaba,
Atık üreticisnden almış olduğunuz ambalaj atıkları faturalarını sisteme yükleyeceğiniz için il çevre müdürlükleri faturaların içeriğini atık kodu ve ambalaj atığı ibarelerinin eklenmesini istiyor. Örnek vermek gerekirse;
Ahşap Ambalaj Atığı-15 01 03 şeklinde fatua kesilirse iyi olur. Bazı atıklar hurda ahşap ya da dediğiniz şekilde kesildiği için siz faturayı düzeltmenizi tavsiye ederim.

Atık üreticisinden ambalaj atığını toplama Yılma veya geri kazanım lisansına sahip firmalar alabilir. Bir de faturalarda miktar kg cinsinden olursa sizin için daha kolay olur. 😊