• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Öta kütle denge veri̇ gi̇ri̇şi̇

merhabalar motatda bir duyuru var ben buna göre 3.3.2022 tarihinden sonra alınan araçları motata kayıt ediyrm zaten öta sisteminde gerekli bütün bilgiler rakamlar mevcut. kütle denge açılırken gelen tehlikesiz atık / ÖTA diye açılmış buton. ürünleride öta da bulunan barkodlanan parça isimleri ve yeniden kullanım için yazılan isimleri kayıt ettim

Ekli dosyalar

• ÖTA DUYURU.JPG
    ÖTA DUYURU.JPG
    409.5 KB · Görüntüleme: 26
Şeydanur GözelerMerhaba,
ben hem ÖTA uygulamasından girdim verileri, buradan hem barkod oluşturup hem bertaraf formu da düzenlemiş oldum aynı verileri atık yönetim uygulamasından da girdim aynı zamanda mototta yapılan duyuruya istinaden.
Bunu yaparken tehlikesiz atık girişinden 160104 atık kodu ile araç kütlesini stoğa aldım. Daha sonra kütle denge bölümünden öta uygulamasında girdiğim verilerle birebir aynı olarak parçaladım. barkodlu ürünleri de aynı zamanda ürün olarak tanımlayıp ürün olarak çıkışını yaptım.