• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Osb'lerde çevre görevlisi

çevreegörevlisi

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
çevre görevlisi
Merhaba arkadaşlar, OSB Müdürlüğünde çevre görevlisinin görevleri nelerdir? OSB içindeki tesisler bizleri ne kadar ilgilendiriyor veya hangi konularda onlardan da sorumluyuz? OSB içindeki tesisler bir danışmanlık firması ile anlaşması durumunda veya mevcut bir anlaşması yoksa hangi yollar izlenmeli? Bilgisi olan veya OSB de çalışan arkadaşlarımız yardım edebilirler mi? Hayırlı işler.

OSB müdürlüğünde çalışıyorsan seni ilgilendiren kısmı arıtmanızı kontrol etmek, size bağlı fabrikalardan atık su numunesi alıp analize göndermek, kabul edilen sınır değerleriniz bellidir aşan tesisleri tespit edip standarda uygun hale gelmesini sağlamalarını istemek...gibi gibi yani emir mekanizmasındasın şu anda sen isteyecen onlar yapacaklar ben bizim burda öyle gördüm...heee en önemlisi kanal bağlantı izni de sende sana başvuracaklar kanalına atık su verebilir miyiz diye :) zaten çevre müdürün vardır yönledirirler seni eğer çok küçük bir osb değilseniz tabi