• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Nedir bu elektronik beton izleme sistemi

Ubeydullah TAN

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
MAVİ DÜNYA ÇEVRE
Merhaba kıymetli meslektaşlarım.. Danışmanlığını yaptığım hazır beton santralleriyle ilgili ebis hakkında yazı gönderilmiş fakat bizlerin buradaki rolünü anlayamadım.. Konu hakkında bilgisi olanlardan destek rica ediyorum :)

ubeydullah tanMerhaba,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye'de bulunan bütün hazır beton tesislerine bu yazıyı gönderdi. Amaç; betonun kalitesini takip etmek ve herhangi bir sıkıntı yaşanmaması adına bu sistemi getirdiler. Bilirsiniz ki inşaatlarda bazen beton kalitesinde değişiklik olabiliyor. Bunun sizinle bir ilgisi yok. Ben hazır beton sektöründe çalışırken bizim firma hemen geçiş yapmıştı. Bu sisteme geçiş yapmayanlara idari yaptırım uygulanıyor.

Bazı şehirlerde geçen sene betonun kalitesinde ciddi düşüşler olmuştu ve bunu engellemek için bu sistemi getirdiler. Hatta Türkiye Hazır Beton Birliği'de bu konuyu takip ediyor. Rica ederim. İyi çalışmalar.