• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Motat taşıma

A

Anonim (48e2)

MERHABALAR

DÜN İSTAÇA TEHLİKELİ ATIK GÖNDERDİM. AMA İRSALİYE KESTİRMEDİM. BUNUN İÇİN NE YAPABİLİRİM. BİR DE FAZLA TAŞIMA TALEBİ OLUŞTURDUM. BUNU NASIL İPTAL EDEBİLİRİM. YARDIMINIZI BEKLİYORUM

Anonim (48e2)merhaba, taşıma talebi oluşturdugunuzda gelip alım yapılacaktır . alım sırasında belirtilen kodu verdiğinizde o tasıma işlemi sistemde de gorulur. vermediğiniz kod zamanı geçince askıda kalır ben problem yaşamadım süresi geçti diye açıkçası. irsaliye kestirmeniz sizin açınızdan daha ıyı olur eğer kantar fişi varsa kestirin bilgileri girerek. faturalandırma olacaksa irsaliyeye göre faturalandırma yapılır. eğer faturalandırma olmayacaksa da bedelsiz gönderim gibi not yazdırabilirsiniz