• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Motat sistemi

A

Anonim (a272)

Merhaba biz belediyeyle anlaşmalı bir firmayız oyüzden atık girişlerini karışık ambalaj atığı olarak giriyoruz çıkışları satıl yapılan fatıralara göre yapıyoruz önceki yıllarda da karışık ambalaj atığı yapılıp çıkışları kartın yada Pet olarak yapılmış ama ben kütle denge için motat sistemine girişleri karışık yaptığım zaman çıkışları yaparken karton yada pette stoğu eksiye düşünürüyor çıkış yapamıyorum entegre sisteminde de karışık olarak giriş yapıldı Ne yapmam lazım düzenlemek için girişleri karton ve Pet olarak değiştirsem bir sıkıntı olur mu aynı tonajda entegrede karışık girildiği için

Merhaba, kütle dengede karışık ambalajları karton, pe, metal, cam vb. şeklinde proses çıktısı olarak ayırmalısınız. Çıkışlarınız fazla ise eksiye düşer. Bunu düzeltmek için de tesise kabul ettiğiniz karışık ambalaj tonajına göre eksiye düşen ambalajlar için bir ayarlama yapabilirsiniz.

Çıkışları ona göre yapıyoruz zaten ama diğer aylar İçin stok ayarı yaptığımız İçin girişler yüksek çıkışlarda sıkıntı yaşıyorum hepsini fireye veriyor morartan

Ama entegre sisteminde farklı girilmiş olacak motatta farklı entegre sistemi de kapalı onu nasıl düezelteceğim

SEDA KARADAĞKarışık giriyorsa tesisinize siz kütle dengede zaten karton, plastik vs. şeklinde ayırmalısınız. Stoğunuzda şu an yine karışık olarak tonaj mevcuttur. Eksiye düşen atık kodları için şu an mevcuttaki karışık ambalajların toplu olarak kütle dengede ayrımını yaptığınızda giriş ve çıkışlarınızı ayarlamış olursunuz. Daha sonraki aylarda ise aylık gelen tonaja göre kütle denge yaparsınız.