• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Motat atık kabulü hakkında

Yağız Elma

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
İnovatif TMGD Çevre Danışmanlık
Arkadaşlar merhaba ;

MOTAT sisteminde veri girişlerinde yapılan hatalarla ilgili olarak ;
''Yoldaki transferler'' ve ''kabul bekleyen transferler'' kısmında olan atıklar için değişiklikler atık üretici vasıtasıyla yapılabilmekte, akabinde kabul bekleyen kısmında olan atıklar için bertaraf tesiside yanlışlığı düzeltebilmekte.

Ancak ; bilgisi yanlış girilen ve onaylanan (miktar, atık kodu vs.) ve ''Kabulü yapılmış transferler'' kısmında olan atıklar için düzeltme işlemi yapabilen var mıdır ? Sistemde karşılığını bulamadım.

Yardımlarınızı beklerim ,

Saygılarımla,

Yağız ELMA
Çevre Mühendisi

Kabul edilmiş atıklar ile ilgili düzenleme için İl Müdürlüğü' ne dilekçe vermeniz gerekir diye biliyorum. Düzeltme maalesef, onaylanan TABS gibi sanki, değiştirilemiyor.

düzeltemediğiniz kısımlarla alakalı il müdürlüğünüz ile görüşün. samimi olduğunuzu gerçekten yanlış girildiğini bildikten sonra sorun olmaz. sonuçta sistemin kontrolünüde onlar yapacak.

Merhaba arkadaşlar, Motat haricinde atık işleme/bertaraf tesisi ve atık taşıma araçlarının bir arada bulunduğu bir uygulama geliştirmesi yapıyoruz.
Linkine bakıp incelerseniz, bir kaç deneme araması yaparsanız sizden geri dönüşler bekliyorum. Güzel bir çalışma olacağına eminim.
Link aşağıdadır.
Saygılarımla
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Elbette düşünüyoruz, önerileriniz doğrultusunda olursa çok daha iyi olacak. Tamamen ücretsiz bir uygulama.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim @İNCİ KRBLT

Ben teşekkür ederim çalışmanız için. Lisans yenileme, lisans alma ÇED süreci bu tesislerde ihtiyaç olan konularda bir butonda yer alabilir atık kodlarını ayrıntılı net anlattığınız gibi mesela @Alpino