• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Mobil imza

merve akbas

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
çalışmıyor
merhaba arkaadaşlar mobil imza için sadece sım kartın 4.5g ye uyumlu olması yeterli mi? yoksa hem telefon hemde sım kartın mı uyumlu olması gerekli? BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

Mobil imza için hattınızın sim kartı 128 kb'lık olmalı. Bunun dışında telefonun çalışması yeterli.

Arkadaşalar lütfen yardımcı olurmusunuz artık çıldırtacaklar:( Mobil imza için kullandığım hattın yasal sahibi ben değilim.Hattın yasal sahibi adına aldığım mobil imzayı çevre görevlisi belgesi başvurusunda kullanabiliyormuyum?? hattı siz kullanıyor iseniz Turkcell müsteri hizmetleri hattın yasal sahibi ile başvuru yaptığınız takdirde kullanabilirsiniz demişti fakat şimdi birçok sorun çıkarıyor.MOBİL İMZANIN KİMADINA OLDUĞUMU YOKSA TELEFON NUMARASINI KULLAN MI ÖNEMLİ? BİR YOL GÖSTERİRSENİZ ÇOK MUTLU OLACAM

eğer mobil imzayı ced kapsamında kullanma için alacaksanız almayın yukarda ben sordum ced de e-imza kullanılıyormuş. hat kısmına gelirsek bence işinizi garantiye alın hattı kendi üzerinize geçirin ve mobil imzaya başvurun

@merve akbas Mobil imza ıslak imza gibi kullanıldığı için hattın sizin üzerinize olması önemlidir. Sonuç olarak bütün yasal yükümlülükleri kabul etmiş oluyorsunuz imzanızı kullanırken.

@berkaymutlu Valla bu turkcelle müşteri hizmetleri kafamı baya karıştırdı. Hattın yasal sahibiyle başvuru yaptığınızda mobil imza merve akbaş adına olacak demişlerdi.Şimdi ise internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparsanız mobil imza sizin adınıza olacaktır dediler.

Şuan zaten mobil imza başvurusunu Hattın yasal sahibi adına başlatmıştım kullanabilirsiniz dedikleri için:acpsnr:

Bende Türk telekomdan yeni aldım mobil imzamı. Sizin yaşadığınız sorunları bende yaşadım herkes farklı bir şey söylüyor. Sonuç olarak hat benim üstüme olmadan mobil imzayı kendi üstümden aldım. hat sizin üzerinize olmasa da mobil imzanın sizin adınıza olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Şimdide öyle yönlerdirdiler bakalım bide onu deneyeceğim oda olmazsa başvuru felan yapmaktan vazgececeğim artık. belge bedelini yatırdım fakat yaklaşık 2 aydır bu işlemlerle uğraştırıyorlar