• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Membran tasarım

Şeyma K.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Ögrenciyim
Hepinize merhaba tasarım dersim için atıksu arıtma tesisinden çıkan suları membran kullanarak çıkan suyu tarımsal sulamada kullanma gibi bir konu seçtim ama internetteki araştırmalar sonucu sayısal hesaplamalar göremedim elinizde tasarım çalışmaları var ise bana yön göstermesi açısından paylaşabilir misiniz farklı bir tesiste seçebilirim önemli olan tasarımın nasıl yapıldığını ve sayısal hesaplamaları bulabilmem .
Teşekkürler .

Merhaba,
Su/Atıksu Arıtılması ve Geri Kazanılmasında Membran Teknolojileri ve Uygulamaları kitabının Cilt 1'ini
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ten indirebilirsiniz, zamanında Çevre Şehir Kütüphanesi sitesinden tamamı paylaşılıyordu fakat şu an erişemedim. Kitabın içeriği çok kapsamlı, Proses Tasarımı ve Tasarım Kriterleri kısmından faydalanabileceğinizi düşünüyorum.
Bir de kaynağını hatırlamadığım tasarımla ilgili bir dosyayı aşağıya ekliyorum.

Ekli dosyalar

• Membran Tasarım Rehberi.pdf
    1.2 MB · Görüntüleme: 24