• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Lpg sorumlu müdürlük hk

• Konuyu başlatan Anonim (406a)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (406a)

Merhaba;
Şuan bir çevre danışmanlık firmasında aktif olarak çalışıyorum. aynı zaman da LPG sorumlu müdürlük yapmak istiyorum. Sigorta girişim olacağı için Danışmanlıktan yana herhangi bir sorun olur mu? yanı danışmanlık yaptıgım yerde sistemden düşer miyim ya da belgem 3 ay askıya alınır mı?

ofis arkadaşım 1 gün isg girişi yapıldı ve sistemden düştü. 3 ay maalesef çalışamadı. aynı sorunu yaşamak istemedim. Teşekkür ederim cevabınız için

Bu sorumlu müdürlüklerden kaç para kazanılıyor?