• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kstk kimlik no hala verilmedi

A

Anonim (1eeb)

Merhaba arkadaşlar ben yeni KSTK başvurusu yaptım.
K.adı ve şifre yolladılar tesis bilgilerini 30 gün içinde tamamlamamı istediler. Tamamlayıp onayladım ama hala kstk kimlik no verilmedi ayrıca ben doldururken ana faaliyet kısmı vardı oraya üretmimizi yazdım onaydan sonra yeni bir seçenek olarak üretim faaliyeti daha açılmış ve dolayısıyla benim o kısmım boş görünüyor. Sizce ne yapmalıyım? Bekleyeyim mi daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu?

merhaba, 4 tesisim için bende kimlik no beklemekteyim hiç acele etmeye gerek yok bakanlık ne zaman gönderirse bir sonraki adıma geçeceğiz. ki inanın sonraki adımlarda çok yavaş ilerliyor 🙃

Anonim (1eeb)Aynı sistem üzerinden soruları (toprağa salım, suya salım, havaya salım verilerini , tesis dışına atık çıkışı veya atıksu çıkışı gibi sorular mevcut sistemde ) yanıtlayacaksınız . Oluşturduğunuz raporu gönder diyorsunuz önce İl Müdürlüğüne düşüyor veriler onlar kontrol sağlayınca raporu Bakanlığa gönderiyorlar... şuan Bakanlıkta bekliyor benim raporum ;-)