• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS

BERAT ALTAŞ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Xxx
3.sinifim kpss ye devam ediyorum ama sanki bosa kurek cekiyormudum gibine geliyor sizce devammi edeyim 2018 de giricem yoksa yol yakinken birakio vaska seylere mi bakayim ?

Su an dil kursuna yazilmayi dusunuyoruk bu daha mantikli degilmi 1.5 senem var kpss zaten hakimim ve net uzerinde bir cok ders videolari var

Sana önerim; kpss den 90 alman gerekecek öncelikle bunu aklına yaz ve okulu dili kenara koy mezun olacak kadar okula git geri kalan hayatını kpss ye ada.Çünkü mezun olunca devlet 90 puanı görünce başka bir şey sormadan 4000 tl verir fakat özelde; diploma,çevre görevlisi belgesi, iso sertifikası, tmgd belgesi, isg belgesi, dil vs. sorar 1600 tl verir

@berataltas Bencede bu okul zamanınızı dil eğitiminize ayırın ve autocad öğrenin. Zaten belge işlemlerini mezun olduktan sonra alabiliyorsunuz ancak. Bu arada eğer zamanınız olursa hazırlanın tabi kpss ye en azından bilginiz olur hep üstüne eklersiniz

@berataltas bu konuda bişey diyemem açıkçası ama şunu söyleyim eğer dışarıda çalışma imkânız varsa bu alanda iş bulursunuz şurada 1 seneniz kalmış isterseniz bölümü bitirin Bidaha üniv başlayın zaten bi çok dersten muaf olursunuz.

Bölum herturlh kotumu su an issizlik vs onj anlamaya calsiiyorum ozellikle dilek hanim yabi biz bunu bosuna okudik oylemi resmen yoksa ?