• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KKDİK (Reach) bu yönetmelik hk.

orangehead026

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
çevre
Arkadaşlar ilgili yönetmelikle ilgili olarak firmalarında çalışma yapan arkadaşlarımız var mı ?
KKDİK eklerinin ekleri bulunan bir yönetmelik gibi gördüm bakmaya çalışıyorum. Fakat tam olarak nasıl uygulamaya geçebileceğimi kestiremedim.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Bu aradığınız şey sanırım.

Basitçe anlatayım: Kimyasal madde imalatı, ithalatı doğrudan kayıt kapsamına girer ancak Bakanlığın sayfasındaki rehberi (ikinci link) okumakta fayda var zira tek kullanıcı, alt kullanıcı ve eşya üreticisi gibi tanımları da içeriyor.

İyi Çalışmalar,

@Melih Coşar
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İlgili kısımları inceleyip geri dönüş yaparım takıldığım noktalarda.

@orangehead026

Merhaba,
KKDİK ile ilgili bakanlıktan çok özel sektör bu konuda daha bilgili, özellikle Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği ve İMMİB sitelerinden ciddi anlamda faydalanabilirsiniz.
REACH hakkında güncel ve detaylı bilgiye İMMİB tarafından düzenlenen
web adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca KKDİK ile ilgili sunumlarıda ekliyorum. Umarım faydası olur. İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

• Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sunumu.pdf
    2 MB · Görüntüleme: 40
  • TKSD - Mustafa Bağan sunumu.pdf
    821.8 KB · Görüntüleme: 35
  • KKDİK-bilginot.pdf
    621 KB · Görüntüleme: 40