• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kişisel bir durum tavsiyesi

A

Anonim (8bfa)

merhaba herkese, öncelikle anonim seçtim biraz çekindim doğrusu beni tanıyanlardan.
Sizler ile biraz dertleşmek biraz da fikrine çok saygı duyduğum kişiler var burada belki bir fikir söyler yolumu aydınlatır diye bu yazıyı paylaşmak istedim.
kendimde bir potansiyel olduğunu çok iyi biliyorum ama bunu hayata uygulayamıyorum. Ne iş olsa çok iyi yaparım kendi işimi kurmak istiyorum ama nerden nasıl başlayacam bilemiyorum.
aklımda çok proje var ama bir yerden sonra maddiyata çıkıyor ve şu an çalıştığım yerden aldığım maaş ne yazık ki ne bir tesis kurmaya ne başka bir leye yeter.
bu durumu yaşayan var mı ne yapılması gerek? sohbet kısmında açmak istedim ama yapamadıysam eğer yöneticilerimin o tarafa sohbeti aktarmasını rica ederim.
Teşekkür ederim şimdiden.

Kendi işinizi kurmak istiyorsanız bununla ilgili teşvikler mevcut. Bunun fizibilitesini hazırlayıp hibe, kredi, teşvik v.b. alabilirsiniz. Her şey bir adımla başlar. Siz adımı atın bakalım önce.​

Moderatörün son düzenlenenleri: