• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kimyasal kayıt sistemi hk.

Gizem naz T.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
çalışmıyorum
arkadaşlar merhaba, hangi firmaların kimyasal kayıt sistemi yapması gerektiğini nereden öğrenebilirim? birde bunun için bir süre var mıydı

Merhaba,

Bakanlığımızın çok güzel bir dokümanı var ekte iletiyorum. 31.12.2023 tarihine kadar yükümlülüğünüzü yerine getirmezseniz kimyasal ya da eşyayı ithal edemez & piyasaya arz edemezsiniz der yönetmelik. Ancak uzatılma konusu var, taslağı yayımlandı herkes onu bekliyor resmileşsin diye.

Ekli dosyalar

• KKS Giriş Yapmalı Mıyım.pdf
    13.1 MB · Görüntüleme: 71
Benim anlamadığım kimyasallar kaydı yönetmeliğinde tonaj ve madde ağırlığı olarak değerlendirmiş, izne tabi kimyasallar hala yayımlanmamış muaf olanlar yayımlanmış diğer taraftan bakarsak; Sea yönetmeliği ek 1 listesi ne göre kimyasallar var ben firmalarimda kullanılan kimyasalları buraya göre degerlendirdim örneğin kansorejen, a kategori ve b kategori gibi bunlar kayıt yapılmalı diye anladım. (Bence) o kategoriye girmeyen kimyasallar dahil değil ve bildirim yapmam gerekmiyor değil mi ? Normal şartlarda 12 gün kaldı çünkü ve hala anlasilmayan şeyler var birde oncesinde evrakla kayıt vs olayi yok değil mi direkt ecbs firma üzerinden mi kayıt yapılacak ?

Hala muallakta olan bir konu. Çoğu firma yönetmelikten bile bi haber, nasıl yol alınacak bekleyip göreceğiz. Ertelenmezse bu kadar kısa sürede kim ne yapabilir onun da endişesi var firmalarda

Merhabalar,
Kimyasal Kayıt Sisteminde iki gündür Maddeyi Gönder butonu aktif olmuyor. Aynı hatayı alan var mıdır ?