• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kartonsan firmasi hakkında

tuğçe acar

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
istanbul üniversitesi
Kartonsan firmasinda çalışanlar veya staj yapanlar var mı? Nasıl bir firmadır, bana yararı olur mu? Exitcom da mı yoksa Kartonsan firmasinda mı staj yapmak isterdiniz?

Kesinlikle Exitcom olurdu herhalde istediğim. Kartonsan tamamen kağıt üzerine geri dönüşüm yapıyor ve oluklu mukavva üretiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama Exitcom ise bu ülkede yeni yaygınlaşan elektronik atık üzerine çalışıyor. İleride dünya elektronik atık çöplüğüne dönüşeceğini düşünürsek en mantıklısı EXİTCOM

Kartonsanda 1 ay süre ile bulundum abim hala orda çalışmakta, arıtma tesislerini incelemeniz dışında herhangi bir yararı olmayacaktır. Exitcom ise sevgili kardeşim @Mehmet yeter proje koordinatörü ve çok fazla sayıda çevre mühendisleri mevcut. Sana daha fazla yardımcı olacaklardır.

Öncelikle merhaba ;

Staj yerini belirlemeden önce çalışma yapmak istediğin alanı kafanda tam olarak belirlemeni tavsiye ederim. Mesleki olarak çok geniş bir iş alanına sahibiz ve bütün alanlarda tecrübe, bilgi deneyimimiz olması güç. Kendini ileride hangi alanda geliştirmek istiyorsan ona göre stajını seçmelisin. Genel olarak hava kirliliği,geri dönüşüm,atık su arıtımı gibi. Bu başlıklar kendi altında bile bir çok başlığa ayrılması mümkün. Kafanda bunu düşündükten sonra da kesinlikle 1 saha 1 lab. stajı yapman gelişimin için çok faydalı olacaktır. Adı geçen firmalar hakkında olumlu olumsuz yorum yapamıyorum fakat gittiğin yerde masa başı kalmaman tavsiyem.