• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kapatma plani i̇çi̇n i̇ş termi̇n plani??

Ecrin.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
x
Merhabalar,
Kapatma planı formatında iş termin planı istenmekte, bunun herhangi bir örneği var mı neleri yazacağım daha önce yapan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba, örneğin tesiste bulunan tüm atıkların ne zaman gönderileceği, tesiste bulunan makine-ekipmanların ne yapılacağı ve ne zaman tesisten çıkışının yapılacağı, tesisin tam anlamıyla ne zaman kapanacağı ile ilgili süreçleri ve planlanan tarihlerini belirtmelisiniz.

İş Termin Planı

İşin Adı
202..
202..
Aralık
Ocak
Şubat
İşletmeye mal/atık vs Alımının Durdurulması
x
İşletmede Deposuna indirilen Malların işlenmesi, eri gönderilmesi veya Geri Kazanım Firmasına Gönderilmesi
x
Diğer Tehlikeli Atıkların Tesisten Gönderilmesi
x
Ofis Ekipmanlarının Gönderilmesi (Kamera, Seyyar Kantar, Mobilya)
x
Çevre İzin ve Lisans Belgesinin İptali
x
İşletme kiralık ise Anahtarının Mülk Sahibine Teslimi
x
ECBS Sisteminin Kapatılması
x

bakanlık formatı ektedir. başlıkları doldurabilirsiniz

Ekli dosyalar

• TA_Atik_isleme_tesisi_kapatma_plani_formati.docx
    14.9 KB · Görüntüleme: 19
Önceki cevapları görüntüle…
Evrem YeşilDaha önce bu konuda tecrübeli birini bulmuşken sorularımı sorabilir miyim :)

Tesisim 31 ekimde kapanacak. Ben ağustos ayında tüm atıklarımı lisanslı firmaya verdikten sonra bu kapatma planı dilekçesini müdürlüğe sunmayı planlıyorum. Yani tesisim atık yönünden temiz olacak. Tesise gelince nelere dikkat ediyorlar acaba? ve bir de eçbs de kütle dengede hem hammadde stoğumu hem de ürün stoğumu sıfırlamam mı gerekiyor? ve son sorum :) Eçbs de faaliyet kapatma başvurusunu hangi aşamada yapıyoruz ve sistem bizden herhangi bir evrak yüklememizi istiyor mu?

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Ecrin.kds tamamen sıfır olmasına bakıyorlar atık varsa da bir an önce sıfırlamanızı tavsiye ederim. makine ekipmana bakıyorlar tesis yıkılmış mı ne aşamada bakıyorlar. ürün hammadde stoklarının sıfır olması gerekmekte yoksa çıkışı planlamanız gerek.
il çevre kapamaya uygun dıye dılekçe verıyor sızlere onu da eçbs ye yüklüyorsunuz sonra kapama oluyor. o dilekçe olmadan ben önden kapamıştım red geldi. o dilekçeden sonra sisteme yükledimn sonra kapandı. şirket yetkilisi imze sirküsü ,il çevreden alınan belgeyı yukledım