• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kalite yönetim sistemi, kuruluşun bağlamı - süreçler

Rukiye A.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
İSKON
Herkese selam meslektaşlarım;
ISO 9001 denetiminde dokümantasyon incelemesinde;
4.4 Kalite yönetim sistemi ve prosesleri
d) Bu prosesler için ihtiyaç duyulan kaynakları tayin etmeli ve varlığını güvence altına almalı,
ifadesi yer almaktadır. Firmamızda tüm süreçler bulunmaktadır fakat ilgili madde gereği süreçlerimize kaynaklar eklenmesi gerekmektedir. Örneğin bir çevre sürecinde olması gereken kaynaklar nelerdir ya da kalite yönetim sürecinde olması gereken kaynaklar nelerdir? Destek olabilir misiniz?

Sizin bir Çevre Yönetim Birimi olarak eğitim, rehberlik ve destek görevlerinizi yerine getirmeniz ona göre eylemlerde bulunmanız bekleniyor. Tabi bunu 9001 den 14001 e atıfta bulunarak yapıyorum.

4.4 ile ilgili detaylar 7. Kısımda bulunur. Saygılarımla.