• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İsletme staji

tuğçe acar

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
istanbul üniversitesi
İşletme staji yapmam gerekiyor kati atik depolama yerinde yapacagim. Sizce orasi işletme staji için uygun bir yer mi? Yada isletme stajlarini nerde yapmam gerekir?

@tuğçe acar

Uygunluk açısından bir sıkıntı yok. Genellikle içme ya da atıksu arıtma tesislerinde yaptırıyorlar. Süre kısıtlı olduğu için size en faydalı olabilecek ve gelecek yaşantınızda en çok karşınıza çıkabilecek yerde yapmanız işinize yarayacaktır. Ben kumaş boyama faaliyeti gösteren bir firmanın atıksu arıtma tesisinde yapmıştım, sorunları çok fazla olduğu için daha farklı bilgiler ve çözümler öğrenme fırsatım olmuştu. Şu an danışmanlık yaparken işimi görüyor.