• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İl Müdürlüğünde GFB mağduriyeti

burhaneddin

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Atıksan geri dönüşüm-- Bilçev Proje--Doğaçev Çevre Danışmanlık
Arkadaşlar, sevgili meslektaşlar konu şu; il müdürlüğü GFB'yi inceledi onayladı dekont isteği geldi, dekontu yaptırdık, onay sürecinde göründü yaklaşık 45 gün. Fakat bir türlü onaylamadilar. Şimdide dosya bizde görünmüyor siz bakanlığı arayın çözün diyorlar. Bu kadar beklettiler dekontu yatirdik sonra gene beklettiler şimdi de onay sürecinde takıldı kaldı. Ekran görüntüsü de ekte.
Ben artık bıktım bu il müdürlüğünün sorumsuzluğundan çalışmıyorlar devamlı mağduriyet yaşıyoruz. Şikayet edeceğimiz bir merci var mı? Ve nasıl kime bilgilendirme yapabilirim bu sorumsuzluk için?

Teşekkür ederim arkadaşlar, iyi çalışmalar dilerim...

Ekli dosyalar

• IMG-20190418-WA0000.jpeg
    IMG-20190418-WA0000.jpeg
    2.5 MB · Görüntüleme: 85
Onay sürecinin kimde olduğunu öğrendiniz mi tam olarak. Sistemsel sıkıntı olabilir gerçekten de siz bir bakanlığı arayın yine de. Bende GFB aldım Kahramanmaraş il müdürlüğünden ama en son il müdüründe süreç uzayabilir Burhaneddin Bey.

Benimde başıma gelmişti. Memur onaylamış, şube müdürü onaylamış, il müdür yardımcısında sistemde görünmüyordu. Oda göremediği için onaylayamıyordu. Bakanlığa yazı vs yazdık ama olmadı. En son EÇBS den sistem yazılımdan sorumlu OKAN BEY e bir şekilde ulaştık. O, en başa aldı sistemi. Tekrardan memura düşünce imzaları baştan yaptılar ve belge geldi. Okan bey artık bakanlıkta değil, duyduğuma göre istifa etmiş. Bıkmış adam bunlarla uğraşmaktan demek ki :) Yerine kim geldi bilemiyorum. Coğrafi bilgi sisteminden birileri bakıyor ama kim bakıyor bilemiyorum. ÇMO da geçen bir eğitim vardı. O eğitime gelen Çoğrafi bilgi sistemi personeli belki biliyordur :) Ben en azından ona ulaşmayı denerdim.
Ben 4 ayda çözmüştüm çok kötüydü süreç gerçekten. Allah yardımcınız olsun.

Nasıl Bir sistem yaptılarsa her yerinden bir şey çıkıyor :(

Bir de bunu patronlara anlatma problemi var

Yani bıktım vallahi zaten iş stresli birde sistem sıkıntısı, bunu işverene ve işletmeye anlatmak zaten başlı başına bir problem. Neyse çözeceğiz artık bir şekilde. Sağolun

maalesef sadece sizin bulunduğunuz ilde değil her yerde aynı problemi yaşıyoruz. ben de işletme sahibi de o kadar sıkıldı ki bu durumdan.

Bakanlıkta çözülebilecek bir durum bu. Ben de unvan değişikliği işlemi yaptım EÇBS'den. Belge eski unvanlı çıktı. İl Müdürlüğü bir şey yapamadı. Bakanlığa gidilerek sorun çözüldü. Yardımcı olabilecek birileri varsa Ankara'da çok iyi olur. Çünkü telefonla ulaşmak çok zor maalesef...

Çevre izni başvurum memurda görünüyordu ama sistem onu yetkilendirilmemiş kişi gibi algıladığından imza ve dekont talebi yollama gibi işlemleri yapamıyordu. İkimizde bakanlığa mail attık 2.5 ay sonra çözdüler sorunu :) Yani genel sorunlar şu an için bunlar.