• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Il müdürlüğü uygunluk başvurusu

sltnarslns

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
geri dönüşüm fırmasi
il müdürlüğü uygunluk başvurusu nasıl yapılır çevre izni yenilicem.süreç nasıl.uygunlukta istenen belgeler neler .süreci bana ayrıntılı bir şekilde açıklarmısınız ?

Çözüm
Merhaba,

İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı; Entegre Çevre Bilgi Sistemi -> E-izin Uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ekran görüntüsünü bırakıyorum:

1692083974413.png

Gereken bilgi ve belgeler Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinin Ek 3-B kısmında yer almakla birlikte; fiziki şartlar da Bakanlık web sitesinde yer almaktadır.

Bakanlık Fiziki Şartlar Listesi:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Ekleri:

Ayrıca mutlaka incelemeniz gereken "Sektörel Kılavuzlar" dokümanına da şu link ile ulaşabilirsiniz:
Merhaba,

İl Müdürlüğü Uygunluk Yazısı; Entegre Çevre Bilgi Sistemi -> E-izin Uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ekran görüntüsünü bırakıyorum:

1692083974413.png

Gereken bilgi ve belgeler Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinin Ek 3-B kısmında yer almakla birlikte; fiziki şartlar da Bakanlık web sitesinde yer almaktadır.

Bakanlık Fiziki Şartlar Listesi:

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Ekleri:

Ayrıca mutlaka incelemeniz gereken "Sektörel Kılavuzlar" dokümanına da şu link ile ulaşabilirsiniz:

Çözüm