• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Içme suyu ve atıksu mühendisliği

berk bardak

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
YOK
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ben İ.T.Ü. de Çevre mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Staj yaptığım firmalardan, sektörden, okuldan gözlemlediğim kadarıyla mezun olduktan sonra proje-taahhüt-işletme alanında çalışacak proses veya işletme mühendislerinin kendilerine şu soruyu sorması gerekiyor: "İçme sucu mu olacağım yoksa atıksucu mu?". (Şu bilgiyi de ekleyeyim: İleride projelendirme alanında çalışmak istiyorum). Son sınıfın da vermiş olduğu heyecan ve tedirginlik ile bu ikileme ben de düşmüş bulunmaktayım. İçme suyu alanına biraz daha ilgiyle bakıyorum fakat, bu ikisinin ayrımını tam olarak nasıl yaparak iş hayatına atılırım? Bu konu ile ilgili, proses mühendisi, taahhüt ve projelendirme alanında çalışan meslektaş büyüklerimden yardım, öneri veya yol haritası istiyorum. Şimdiden teşekkürler.