• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İski̇ staj

loremipsum

Kayıtlı Kullanıcı
Kısıtlı Kullanıcı
Firma
Öğrenci
Merhabalar,
Çevre mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. İSKİ Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde laboratuvar stajı yapacağım bu yaz. Biraz soru işaretlerim var aslında saha mı seçmeliydim diye düşünüyorum. Laboratuvar stajında ne yapılır, ne anlamda geliştirir bizi merak ediyorum. Ve eğer staj yapmak istedigim alanı değiştirmek istedigimi soylersem kötü bir izlenim yaratır mıyım?

cumhuriyet içme su arıtma tesisinde melen çayı'ndan tesise gelen sular için arıtmanın her aşamasından ayrı ayrı numune alıp laburatuvarda renk, bulanıklık, ÇO, AKM, pH, ağır metal gibi pek çok parametreyi periyodik olarak ölçüp kayıt altına alıyorduk. farklı bir tesis olsa da (biri içme, diğeri atık su biyolojik arıtma) laboratuvarda benzer işleri yapacak olmanız kuvvetle muhtemel, sadece ataköy'de biraz koku durumu olabilir ama mesleğimizin bir parçası :) ben kendi stajımda çok keyif almıştım, ulaşım anlamında bir problem yoksa ben olsam değiştirmezdim.

ayrıca saha stajı da ayrıca zorunlu değil mi? yoksa sadece biri mi yapılıyor? ben saha stajını istaç'ta yapmıştım ve isg kuralları bahanesiyle saha görmeden masa başınca evrak işleri yaptırmışlardı. birini seçme durumu varsa lab stajı çok daha keyifli bence

Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve kullanıcı adınızı uygun şekilde değiştiriniz. Eminim yıllar sonra çok şey değişmiştir ama bahsettiğiniz tesiste staj yapmış birisi olarak ne gibi avantajları var müsait bir anımda bahsedebilirim.