• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İsg ve çevre mühendisliği

Arifeee

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Balıkesir üniversitesi
İSG ve çevre mühendisliği ikisininde dahil olduğu alan da iş teklifi aldım şantiyede 2 yıllık bir iş bu konu da iş ve maaş konusunda tavsiyesiniz nedir yeni maaş düzenlemeleri vs olacağı icin

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Arifeee
Şantiyede çalışacaksınız da İSG Uzmanlığınızı işletebilecek misiniz?
Şantiyede çalışacağınız rol önemli.
Sigortanız Çevre mi yatacak İSG mi yatacak? Şantiyede çalışacaksanız normal koşulda kimse yoksa A olmanız lazım. NACE 43.12 olarak geçer.
A Sınıfı olmadığınız aşikar

Eğer C iseniz C Sınıfı İSG olarak işletebiliyor musunuz? B iseniz aynı şekilde? Yoksa Çevre Mühendisi olarak çalışacaksanız EÇBS'ye yansıtırken Çevre Mühendisi olarak mı sigorta yatacak? Belirli avantajlar dezavantajlar var. Yakın zamanda bana da İŞKUR'dan benzer bir ilan geldi. Bu konu ile ilgili mail attım yanıt gelmemişti.

Bir ekleme: Artık C Sınıfları B Sınıflarına, B Sınıfları A Sınıflarına bakamamaktadır çünkü geçici madde uzatılmadı ve yeni bir uzatma TBMM'den geçmedi.

Saygılarımla.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Arifeeeöncelikle Serhat bey'in de dediği gibi sigortan hangi meslek kodu üzerinden yatırılacak?
sorumlulukların neler?
A'nın altında çalışan bir uzman olursan yükün farklı olur, tek çalışacaksan ayrı.
Şantiye dediğiniz için konaklama yol çalşma saatleri konusu da önemli belirteçler.
Bu gibi detaylar bilinmeden 50 bin 70 bin almalısın diyemez kimse